ثبت نام پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد سال 97 -  96 دانشگاه

با عرض تبریک و خیر مقدم خدمت دانشجویان گرامی تحصیلات تکمیلی پذیرفته شده در مرحله تکمیل ظرفیت سال تحصیلی 97-96 دانشگاه ایلام، به اطلاع می رساند ثبت نام این عزیزان به صورت حضوری در روزهای یک شنبه، دوشنبه و سه شنبه  14 الی 96/8/16 در محل واحد تحصیلات تکمیلی دانشگاه به نشانی: ایلام، خیابان پژوهش(بانگنجاب)، دانشگاه ایلام، ساختمان مرکزی، طبقه همکف، اداره تحصیلات تکمیلی انجام می گیرد.

تذکرات مهم:

الف - فاصله زمانی تاریخ فراغت از تحصیل مشمولین تا زمان ثبت نام، نباید بیشتر از یک سال باشد.

ب- در صورت نقص پرونده دانشجویان روزانه، نوبت دوم و پردیس (مربوط به موارد ذیل)، صرفاً ثبت نام مشروط بعمل می­ آید و چنانچه دانشجو نسبت به تکمیل پرونده خود اقدام ننماید، نیمسال بعد، از ادامه تحصیل وی ممانعت بعمل می­ آید:

2- ارائه اصل تأییدیه تحصیلی و ریز نمرات مقطع / مقاطع قبلی

3- معافیت تحصیلی از سازمان نظام وظیفه عمومی (دانشجویان مشمول)

مدارک مورد نیاز:

12-1 قطعه عکس 4×3 تمام رخ جدید (تهیه شده سال جاری، در زمان ثبت نام حضوری ارائه شود).

2-اصل شناسنامه (بعلاوه 5 برگ کپی از تمام صفحات و تحویل در زمان ثبت نام حضوری)

3- اصل کارت ملی ( بعلاوه 5 برگ کپی از آن و تحویل در زمان ثبت نام حضوری)

4- اصل کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت و یا هر مدرک دیگری که گویای وضعیت نظام وظیفه دانشجو باشد، با توجه به بند "مقررات وظیفه عمومی" مندرج در صفحه 3 دفترچه راهنمای ثبت نام و شرکت در آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز سال 96، بعلاوه 2 برگ کپی از آن جهت ارائه در روز ثبت نام حضوری (ویژه آقایان).

5- اصل یا گواهی موقت مدرک کارشناسی و تاریخ دانش آموختگی

6-  اصل یا گواهی موقت مدرک کاردانی با ذکر معدل کل و تاریخ دانش آموختگی (ویژه آندسته از دانشجویانی است که مقطع کارشناسی آنها بصورت ناپیوسته است)

7- فرم تکمیل شده معدل (فرم شماره 14) که بایستی توسط دانشگاه محل تحصیل قبلی امضاء شده باشد (ویژه آندسته از دانشجویانی است که تاریخ دانش آموختگی آنها بعد از 95/11/30 می باشد).

8- ارائه موافقت نامه بدون قید و شرط با ادامه تحصیل دانشجو، از اداره متبوع (ویژه شاغلین)

9- تکمیل فرم حراست (پیوست می­باشد).

10- تکمیل فرم پرسش نامه عمومی دانشجویان (پیوست می­ باشد).

11 - آن دسته از دانشجویانی که دانشنامه مقطع قبلی خود را از دانشگاه محل تحصیل تحویل گرفته اند، چنانچه معدل کل قبلی آنها در آن قید نگردیده باشد، لازم است علاوه بر دانشنامه، اصل ریز نمرات خود را ارایه نمایند.

روابط عمومی دانشگاه

ثبت نام پذيرفته شدگان مرحله تکميل ظرفيت آزمون کارشناسي ارشد سال 97 -  96 دانشگاه